torsdag 28 januari 2016

Från och med du


Mhairi McFarlane har skrivit ytterligare en mysig bok om kärlek och relationer. Det är precis vad jag behöver just nu. Det passar bra tillsammans med min kopp Earl grey och en chokladbit. Precis som You had me at hallo  handlar den här boken om två personer som är attraherade av varandra men som har en rad hinder emellan sig. 

Anna Alessis är tidigare hackkyckling. Under sina högstadieår var hon inte särskilt snygg, något som räknades på hennes skola. Nu är hon några år över 30, både trivs och är duktig på sitt jobb samt har en vänskapskrets som berikar henne. Hennes upplevelser från tonåren gör att hennes självkänsla inte riktigt är på plats. Nu är hon en riktig skönhet. I jakten på mr.right nätdejtar hon flitigt. Men så trillar en inbjudan till en återträff för hennes högstadium in. Ska hon gå eller inte? Det visar sig att den kille som skämde ut henne inför hela skolan får upp ögonen för henne. Utan att veta om vem hon egentligen är. Ska hon berätta eller inte? 

Nästa månads tema i temaläsningen är kärlek, realtioner och feelgood. vad passar bättre än att utforska fler böcker av McFarlane? Det ska jag göra. Den här boken finns hos Bokus och Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar